BinderBubi Medias


Temperatura apei din piscina este mentinuta constant la 29 de grade Celsius, indiferent de anotimp, pentru a-ti oferi de fiecare data aceeasi senzatie placuta, iar de doua ori pe saptamana, poti participa la cursuri de gimnastica acvatica sau la cursurile de inot.

Program: 09 – 21.

Pret:
- Adulti: 35 RON.
- Copii: 20 RON.

Piscina cu apa incalzita, Spa, fitness, centru wellness, proceduri de infrumusetare si relaxare. Centrul de conferinte este elegant, spatios, complet dotat si echipat pentru reuniuni de afaceri cu standarde inalte.

Primul lucru pe care il vei remarca va fi piscina semi-olimpica, acoperita cu sticla, prin care vezi norii pufosi avansand domol pe albastrul limpede al cerului si cu peretii sai vitrati care lasa sa se intrevada frumusetea peisajului, de jur-imprejurul bazinului care cuprinde o sectiune pentru adulti si o alta pentru copii.

Ambianta rafinata, meniul savuros, personalul atent la detalii iti stau la dispozitie pentru evenimente de inalta clasa.

Mai multe informatii: Complex Binder Bubi Medias

Adresa: Str. Plopului nr.30, Medias, Jud. Sibiu.

  • Harta
  • Vreme
  • Servicii
  • Video

ViewWeather.com – World weather forecast | Medias

- Piscina.
- Centru Spa & Welness.
- Sala de fitness.
- Proceduri de relaxare si infrumusetare.
- Seif si spatiu pentru bagaje.
- Spalatorie.
- Facilitati pentru gratar.
- Inchiriere biciclete.
- PaintBall & ATV.Pe langa toate acestea complexul beneficieaza si de Restaurantul BinderBubi, cu cele doua saloane ale sale elegante si rafinat mobilate, poate gazdui pana la 230 de persoane. Ferestrele ample iti ofera peisajul colorat al Mediasului si privelistea dealurilor impadurite, iar seara, prin acoperisul de sticla, milioane de stele si luna insasi vor straluci pentru tine.Trei sali de conferinte, modulabile in functie de numarul de invitati si tipul evenimentului pot gazdui intruniri de pana la 50 de participanti, iar pentru grupuri mai mari, evenimentul poate avea loc in salonul-restaurant.Mai multe informatii: Complex Binder Bubi Medias