Paint Ball Nexus


Jocul de echipã este extrem de antrenant si necesitã efort fizic si mental, coordonare si cooperare între coechipieri, lucru care leagã prietenii noi sau le contureazã pe cele deja existente. Paintball-ul este un joc care reuseste 100% sã te scoatã din cotidian si sã te elibereze de stresul adunat într-o sãptãmînã de muncã. Multe companii profitã de procesul de formare si sudare al echipelor prin TeamBuilding si obtin rezultate nebãnuite în activitatea lor. Managerii spun cã aceastã atitudine complexã reuseste sã formeze sisteme defensive trainice si sã genereze un mediu de muncã mai productiv.

Pret: 30 lei / 100 bile.

In schimb pretul este influentat de numãrul de persoane si de promotiile aplicate: posesia unui card de fidelizare, promotii lunare, campanii, zile onomastice, negocieri personalizate, evenimente de firma, etc.

Echipamentul este oferit GRATUIT! si se compune din produse de ultima generatie care conferã jucãtorilor maximã securitate;

Numãrul de jucãtori simultani este de minim 10 persoane si maxim 30 de persoane;

Mai multe informatii: Paint Ball Nexus

Pãdurile limitrofe Sibiului, pot ofer un cadru ideal realizãrii unor jocuri strategice de Paintball. Nu ezitati sã ne contactati pentru a afla propunerile noastre legate de posibilele locatii.

De asemenea putem sã ne deplasãm cu echipamentul oriunde in judet si nu numai. Fie cã sunteti la un teambuilding cu firma, sau doar la o cabanã cu prietenii, Paintball-ul poate fi o alternativa de distractie pentru dumneavoastrã.

Acum firma noastrã vã oferã eveninente mult mai complexe destinate TEAMBUILDING-ului de companii sau pur si simplu pentru distractia unui grup de prieteni:
- TIR CU ARCUL, TIR SPORTIV
- ATV
- ORIENTARE TURISTICA
- SPUMA PARTY
- TREASURE HUNTING.

Mai multe informatii: Nexus Paint Ball Sibiu