Paint Ball Gorunul


Tot mai multa lume aude sau a auzit de paintball. Paintball-ul este un joc practicat cu pusti(markere) cu bile de vopsea in care concurentii impartiti in echipe se lupta dupa anumite strategii pentru diferite obiective. Iar acea vopsea este de fapt un soi de gelatina biodegradabila si netoxica.
SC Gorunul SRL oferta aceste servicii in Sibiu.

Pret: 25 lei / 100 bile.

Paint Ball Gorunul pune la dispozitia clientilor echipamentul complet pentru ca jucatorii sa nu-si faca alte griji decat sa fie de neinvins pe terenul de lupta.
10 Markere (pusti) semi-automate de ultima generatie si 10 echipamente de protectie ce includ combinezon si masca pentru protejarea capului.

Mai multe informatii: Paint Ball Gorunul

Localizare: Pãdurile limitrofe Sibiului, pot ofer un cadru ideal realizãrii unor jocuri strategice de Paintball. Nu ezitati sã ne contactati pentru a afla propunerile noastre legate de posibilele locatii.

De asemenea putem sã ne deplasãm cu echipamentul oriunde in judet si nu numai. Fie cã sunteti la un teambuilding cu firma, sau doar la o cabanã cu prietenii, Paintball-ul poate fi o alternativa de distractie pentru dumneavoastrã.

Jocul de paintball poate fi jucat cu orice fel de strategie. Conditiile obligatorii tin de siguranta in care se desfasoara jocul. Si acestea sunt explicate la sectiunea “Regulament”. Noi propunem cateva strategii care pot fi jucate foarte bine in terenul amenajat de noi insa suntem deschisi si altor strategii propuse de voi, tot ce trebuie avut in vedere este siguranta tuturor.

Strategii:
– Politia vs. Teroristi.
– Captureaza steagul.
– Care pe care.
– Lupta pana la “moarte”.

Mai multe informatii: Paint Ball Gorunul