Aqua Fun Sibiu


Vechiul strand intr-o noua infatisare, amenajat si cu servicii pentru timpurile noastre. Pentru amatorii de miscare si pentru cei dornici de relaxare, Sibiul se prezinta cu o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber. Una dintre acestea este AquaFun Park.

Preturi:
– Adulti: 20 RON.
– Copii: 10 RON.

Copii mai mici de 7 ani beneficiaza de intrare gratuita. Sezlong inclus in pret.

Program: 09:00 – 20:00. Intrarea se face pana la ora 19:00.

Deschis in 2008, ştrandul “Aqua-Fun” are patru bazine cu apa calda:
- unul pentru copii dotat cu tobogane.
- un bazin cu jacuzzi.
- un bazin cu pool-bar .
- bazin olimpic de 20x50m dotat cu 2 trambuline.

Complexul mai detine 3 terase unde se pot servi preparate la gratar, fast-food, produse de patiserie, bauturi racoritoare si bauturi alcolice, grupuri sanitare, un punct de prim ajutor, dusuri cu apa calda, cabine de schimb si locuri de joaca pentru copii. Calitatea apei este pastrata prin filtrarea de 5 ori pe zi.

Adresa: Str. Vasile Carlova nr.2.

  • Harta
  • Vreme
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Sibiu


  1. cristina 4 August, 2013

    Neingirjit strand…sezolnguri 90% rupte, doar cateva umbrele de soare si imposibilitatea de a te bucura de putina umbra daca ai avut nenorocul sa nu prinzi umbrela.Se dau si niste hartii odata cu fisele respective insa nu au valoare fiscala :) .Dezamagitor.Sibiul ar merita mai mult decat un strand neingrijit si prost organizat.

  2. anonimu 7 July, 2012

    e frumos strandul dar cum ramane cu biletul de intrare de 20 lei care e de fapt o fisa de aluminiu??? asta nu e evaziune pe fatza??????