Sky Pool


Piscina SKY este optiunea ideala pentru a-ti petrece zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, vegetatie luxurianta, cocktail-uri exotice, mancaruri savuroase si muzica, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.

Program: Piscina este deschisă toată săptămâna, de la 09:00 până la 19:00.

Preturi:
Luni-Vineri 09:00 – 19:00 – 20 RON (intrarea include sezlong+prosop)
Sambata-Duminica 09:00 – 19:00 – 30 RON (intrarea include sezlong+prosop)

În acest preţ intră şi şezlong + prosop.

Deasemenea Sky Center ofera si alte servicii precum:
SKY Club (Sky Club din Paulesti ii poate gazdui pe toti cei care vor sa se distreze intr-o locatie cu un design deosebit si muzica buna, deoarece capacitatea maxima a clubului este de peste 500 de persoane.)
SKY Bowling (Sky Bowling este locul de distractie pentru toata familia. Toti iubitorii de bowling, snooker sau biliard vor avea la dispozitie 10 piste de bowling, 12 mese de biliard, o masa de snooker si un bar unde se pot relaxa.)
SKY Olive Grill (Prin locatia sa extraordinara, arhitectura bine definita si atmosfera relaxanta, restaurantul Sky este un loc, ce se distinge de clasicele restaurante cu specific mediteranean. Aici puteti incerca nu numai clasicele feluri de mancare, ci de asemenea, o varietate de aperitive calde si reci cu fructe de mare, supe orientale si specialitati din bucataria mediteraneana imbogatite cu fripturi savuroase, paste si preparate vegetariene.)
SKY Grand Ballroom (Grand Ballroom este un Centru de Evenimente specializat in creativitate, ingeniozitate si servicii de calitate. Aici doua evenimente nu vor fi niciodata la fel pentru ca noi apreciem diversitatea si rafinamentul, flexibilitatea si munca sustinuta in folosul clientilor nostri.)

Pentru mai multe informatii accesati: Sky Center

Adresa: Strada Principală nr. 1, Păuleştii Noi.

  • Harta
  • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Ploiesti