Livada Park


Serviciile oferite de complexul Livada Park sunt:
Aeromodele:
– Aeromodelele sunt niste aeronave de dimensiuni mai mici – este gresit sa le consideram niste jucarii. Invatarea pilotajului implica multa atentie si indemanareAeromodelismul este un sport tehnico-aplicativ aflat la indemana tuturor, o activitate in care ne intalnim la fiecare pas cu legile mecanice si nu numai. De aceea, aeromodelismul poate fi considerat poarta de intrare in aviatie, scoala de pregatire a viitorului pilot sau inginer.

PaintBall:
Oferta pentru copiii (sub 16 ani; trebuie sa-i insoteasca un adult): 25 lei / jucator = 100 bile

Oferta pentru jucatori individuali:
– pachetul BRONZ: 35 lei / jucator = 200 bile
– pachetul SILVER: 45 lei / jucator = 300 bile
– pachetul GOLD : 55 lei / jucator = 400 bile
– pachetul PLATINA: 60 lei / jucator = 500 bile

Supliment de munitie: 15 lei = 100 bile de vopsea.
Oferta pentru grupuri ( 2 – 100 persoane): 0,1 lei bila de vopsea x 1000 bile vopsea / jucator din grup;
Echipamentul contine: marker, masca protectie fata, echipament vestimentar textil de protectie, CO2 cat este necesar.
Jucatorii au nevoie de cardul de identitate pentru a intra sa joace in terenul de paintball

Tir cu Arcul:
Tirul este un sport care dezvolta capacitatea de concentrare, imbunatateste echilibrul mental si coordonarea. Poate fi inceput la orice varsta si se poate merge catre performanta chiar daca practicarea lui incepe la varsta adulta.

Foosball:
Daca vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod inedit, incearca fotbalul de masa. Este un joc alert, raspandit in cluburile din lumea intreaga. Foosball-ul este apreciat pentru calitatile care sunt necesare in timpul jocului: viteza de reactie, atentie, perceptia ochilor sau strategie.

Slot Cars:
O masina Slot este un auto electric in miniatura, care este ghidat pe un circuit. Deşi unele masini de sloturi sunt utilizate pentru traficul de autostrada model pe aspecte pitoreşti, marea majoritate sunt folosite în hobby-ul competitiv de curse de masini de curse slot sau slot.

Minigolf:
Minigolful este unul dintre sporturile cu o larga raspandire si recunoastere internationala. Similar golfului, minigolful este practicat la toate varstele, este un prilej de relaxare si buna dispozitie. Spre deosebire de golf, minigolful beneficiaza de piste speciale pe care se desfasoara competitiile. Atractiv, deosebit si usor de practicat, minigolful nu impune limite de varsta, concentrarea si precizia fiind principalele “arme” cu care un jucator trebuie sa fie inzestrat.

RC Auto:
Se refera la modele terestre, masini, camioane, tancuri, etc. Acestea prevazute cu motoare electrice sau termice (cu ardere interna), amandoua clasele impartindu-se in doua categorii. Automodele ONROAD, care sunt gandite pentru suprafete plane, pentru viteza si manevrabilitate, si automodele OFFROAD. Acestea din urma ruleaza pe teren denivelat, sunt dotate cu suspensie adaptata conditiilor de teren accidentat.

Teren Polivalent: tenis cu piciorul, badminton, volei, baschet.

Adresa: str. Barbu Delavrancea nr .9, VALENII DE MUNTE

  • Harta
  • Vreme
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Valenii de Munte