Baza De Agrement Ezareni


Baza de agrement Ezăreni pune la dispozitia dumneavoastra distractii diverse, unele – surse sigure de adrenalina, altele – relaxante si linistitoare. Depinde doar de dumneavostra si de starea de spirit pe care o aveti ca sa alegeti distractia potrivita.

Proprietate privata, baza nautica de agrement se intinde pe o suprafata de 3 hectare cu deschidere la lacul de acumulare , in suprafata de 47 de hectare. Drumul este in curs de asfaltare, accesul cu masina fiind extrem de comod si facil. Parcarea masinilor se face in spatii cu destinatie speciala, securizate.

Paintball: 0.3 RON bila (min. 50 buc./arma) – terenul de paintball, echipamentul si armele gratuit.
Peste 3000 de bile pretul este de 0.25 RON

Hidrobiciclete (4 locuri): 20 RON/ora.

Triciclete nautice (3 locuri): 15 RON/ora.

Barci cu vasle (3 locuri): 15 RON/ora.

SKIJET (2 locuri): 350 RON/ora.

Ski nautic cu salupa: 350 RON/ora.

Baza de agrement este un adevarat complex de recreere si divertisment. Restaurantul cu specific pescaresc, diversele sortimente de mancaruri, ambienta placuta, intima, muzica buna si personalul calificat, sunt doar cateva din motivele pentru care merita sa faceti o rezervare la. In sezonul cald, terasa va asteapta la un gratar impreuna cu prietenii, departe de zgomotul orasului, intr-o oaza de destindere si buna dispozitie. Atat restaurantul cat si terasa, cu 150, respectiv 200 de locuri permit organizarea de evenimente diverse, de la nunti si botezuri sau petreceri pentru copii, la intalniri de afaceri sau petreceri organizate de firme pentru angajati.

Puteti gasi aici si spatii de cazare, peste 30 de locuri, in conditii de 5 stele. Baza de agrement Ezareni dispune de 6 vile a cate 5 locuri fiecare si de 3 apartamente cu 1 camera, a cate 3 locuri, dotate cu bucatarie americana, cabine cu dus, aer conditionat si antene satelit. Serviciile de curatenie sunt asigurate de personal special instruit.

Distractiile si buna dispozitie sunt insa ceea ce deosebeste complexul Ezareni de alte locuri de agrement din zona Iasiului. O doza maxima de adrenalina ofera jocul de paintball, cu echipament special si teren amenajat de adevarati scenaristi. Plimbarile pe apa, cu ambarcatiuni cu motor sau cu vasle si hidrobiciclete, va garanteaza o clipa de liniste si libertate in mijlocul naturii.

Pontonul si malul lacului va stau la dispozitie daca doriti sa faceti plaja, fiind amenajate cu sezlonguri si umbrele. Nu lipsesc nici piscinele, pentru copii fiind special amenajata o piscina cu apa mica.

Evadati din cotidian la baza de agrement Ezareni, pentru clipe de relaxare si buna dispozitie. Mancarea este fantastica, distractiile dintre cele mai diverse si inedite iar spatiile de cazare se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem singurii care ne-am gandit la ieseni si la posibilitatile lor de distractie in aer liber.

Pentru mai multe informatii accesati: Complex Ezareni

Localizare: imediat dupa iesirea din Iasi, pe drumul de la CUG la Horpaz, pe partea dreapta se zareste baza de agrement Ezareni.

  • Harta
  • Vreme
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Ezareni