Baile Nicolina


ofera un cadru agreabil atât pentru turistii doritori de odihna, cât si pentru cei interesati de cultura sau de tratament balnear. Cadrul natural al zonei ofera o importanta varietate de factori balneari.

Cel mai important factor terapeutic al zonei este apa minerala hipotona si hipotermala cu continut ridicat de sulf, iod si clor. Statiunea Nicolina Iasi valorifica un zacamânt de ape minerale sulfuroase iodurate, clorurate sodice, hipotermale cu debit artezian, ce are o concentratie ridicata de hidrogen sulfurat, de 331 mg/l.

Orar: 08:00 – 19:00.
Pret: 7 lei / zi.

Baile Nicolina va ofera posibilitatea să stati la plaja pe nisip şi să beneficiati de efectele terapeutice ale nămolului. In cadrul complexului exista si hotelul Nicolina care dispune de 150 de locuri de cazare în camere moderne clasificate cu doua stele, beneficiaza de o locatie deosebita prin amplasarea sa. Orasul Iasi este unul dintre cele mai importante centre de cultura, de comert, de arta si de învatamânt superior din România.

De la hotelul Nicolina pot fi organizate excursii catre mai multe destinatii turistice de interes major, asa cum sunt manastirile pictate din nordul Moldovei, Palatul Culturii din Iasi care adaposteste mai multe muzee: de arta, tehnic, etnografie si folclor.

Adresa: Baile Niculina, Judetul Iasi

  • Harta
  • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Iasi