Steaua Muresului

Complexul 4* Aqua Park este situat in comuna Rapoltu Mare, judetul Hunedoara, pe malul raului Mures cu acces direct din drumul judetean 107A care leaga orasele Simeria si Geoagiu Bai si la aproximativ 20 km de municipiile Deva si Hunedoara.
Intreg complexul a fost renovat anul acesta si oferta servicii de 4* la cele mai inalte standarde de calitate.
Strandul complexului are 4 piscine exterioare cu apa incalzita, din care 1 este destinata copiilor si este dotata cu topogane pentru cei mici. Pentru cei mari a fost construit un whaterslide cu trei tobogane de viteză şi unul cu serpentine, dar şi un bazin cu o adâncime de peste doi metri dotat cu minitrambuline, iar în bazinul de relaxare turiştii au parte de hidromasaj. Strandul oferta o plaja cu pontoane si nisip, amenajata cu sezlonguri gratuite. Capacitate ei fiind de aproximativ 5000 de locuri.
Centrul SPA al complexului vine in intampinare cu o masaj, sauna, sala de fitness si o piscina interioara, fiind cea mai mare din cadrul complexului.
Sala de jocuri este dotata cu piste de bowling, mese de biliarde, darts şi aparate de jocuri mecanice. În curând, pentru tinerii dornici de distracţie va fi inaugurat clubul complexului cu o capacitate de aproximativ 700 de locuri.
Steaua Muresului pune la dispozitie un restaurant cu mancare traditionala si international si o terasa cu mici si gratare.
In cadrul complexului sunt amenajate lacuri cu o suprafata de 10.000 mp destinate pescuitului sportiv. Lacurile sunt populate cu crap, amur, somn, stiuca, salau si caras, crescuti in propria ferma piscicola.
Hotelul are 26 de camera duble si apartamente dotate cu TV LCD prin satelit, minibar, cabine de dus si cazi cu hidromasaj. In lobby accesul la internet WI-FI este gratuit.

INTRARE AQUA PARK:
Adult: 20 lei
Copii: 15 lei / copil
* sezlong GRATUIT
Orar: 09:00 – 22:00

  • Harta
  • Vreme
  • Video

ViewWeather.com – World weather forecast | Judetul Hunedoara