Arsenal Park Orastie


Fosta bază secretă și fabrică de munitie de la Orăștie a devenit astăzi o fabrică de adrenalină: Arsenal Park – complex turistic cu 3 stele pe epoleți. Complexul de vacanță include 200 de locuri de cazare și se întinde pe o suprafață de 88 de hectare. Arsenal Park este situat în mijlocul unei păduri de foioase de la marginea municipiului Orăștie.

Fosta fabrica de armament este acum o fabrica de adrenalina. Locul ideal pentru joaca de-a razboiul: poligon pentru trageri, AIRSOFT sau Paintball.
La ARSENAL PARK joaca aceasta se ia foarte in serios. Inainte de inceperea unei runde de AIRSOFT, razboinicii sunt dotati cu echipamente de protectie, casti si costume de camuflaj.
Au la dispozitie un arsenal de carabine, pusti cu luneta, pistoale care imita originalele. Munitie: bile de plastic ABS. Jucatorii se impart pe echipe si incepe lupta. Senzatiile sunt cat se poate de reale. Chiar si durerea

Pret: 70 RON/persoana/sedinta*
*durata sedinta 100 bile jucabile in limita a 30 min, solicitatarea trebuie facuta cu min 72 ore inante, max 25 jucatori/sedinta.

Mai multe informatii: Arsenal Park

De pe DN 7, la intrarea in orasul Orastie dinspre orasul Deva, in dreptul semnului de intrare in orasul Orastie virati la dreapta pe un drum din beton, pe care il urmati circa 300 de metri, pana la intrarea in Arsenal Park.

  • Harta
  • Vreme
  • Video

Alte Servicii
Servicii oferite de Arsenal Park:
– instructia militara – singura activitate de acest gen realizata sub forma de divertisment – 25 RON/persoana;
– treasure hunt – 35 RON
– lupte de Airsoft – 70 RON/persoana/sedinta(durata sedinta 250 bile jucabile in limita a 60 min, solicitatarea trebuie facuta cu min 72 ore inante, max 12 jucatori/sedinta);
– lupte de Paintball – 70 RON/persoana/sedinta (durata sedinta 100 bile jucabile in limita a 30 min, solicitatarea trebuie facuta cu min 72 ore inante, max 25 jucatori/sedinta);
– tir cu arcul – 25 RON/persoana/sedinta (sedinta inseamna 10 sageti/persoana);
– tir cu arbaleta – 45 RON/persoana/sedinta (sedinta inseamna 5 sageti/persoana);
– tir cu BB’Gun – 25 RON/persoana/sedinta;
– plimbare cu transportorul senilat – 850 RON/tura; o tura dureaza 30 min ;
– inchiriere Golfcarts – 70 RON/h;
– inchiriere ATV – 80 RON/h;
– inchiriere BUGGY – 100 RON/h;
– inchiriere QUAD POLARIS, YAMAHA – 150 RON/h;
– inchiriere Seqway 150 RON/ora – 100 RON/ ½ h;
– inchiriere Jeep Wrangler Go-Kart – 20 RON/h;
– inchiriere biciclete (mountain bike) – 10 RON/h sau 40 RON/zi);
– inchiriere biciclete verzi – 5 RON/h;
– inchiriere JEEP 500 RON/h – 300 RON/ ½ h;
– inchiriere JOHNDEER – 200 RON/h;
– inchiriere teren de mini golf – 10 RON/h.
*Tarifele includ TVA.
Activitatile de inchiriere biciclete, golfcars, buggies, quads pot fi realizate individual in limita de timp mentionata.

Activitati precum: plimbare cu transportorul senilat, acces teren sport, acces amfiteatru, acces drezina, acces piscina sunt destinate atat turistilor individuali, cat si persoanelor apartinand unor grupuri de turisti.

Video de prezentare: Arsenal Park