WaterPark Otopeni


, la 6 km distanță de capitală, pe Calea Bucureștilor lângă Complexul Hotelier Confort RIN Otopeni, are o capacitate de 4000 de vizitatori.

Preturi:
Copii: 15 lei(luni – vineri), 25 lei (sambata – duminica).
Adulti: 30 lei(luni – vineri), 50 lei (sambata – duminica).

Program: luni până vineri, între 9:30 şi 20:00, iar în week-end între 9:00 si 20:00.

Parcarea are o capacitate de 2500 de locuri, dar dacă nu doriți să veniți cu mașina, puteți folosi mijlocul de transport în comun: expresul 783 cu plecare de la Piața Unirii sau autobuzul 449 cu plecare din Piața Presei.

Parcare cu plata 2 Ron/oră.

A fost deschis în vara anului 2004 și este singurul parc de distracții de acest tip din zona Capitalei. Puteți alege din cele 9 piscine, 27 de topogane de diferite înălțimi, trasee și poligoane sportive acvatice. Parcul este amenajat cu gazon artificial, palmieri, spatii de joaca pentru copii si o cascada artificiala.

Deasemenea complexul dispune si de șezlonguri umbrele, terase, baruri si fast food.

Adresa: Calea Bucureștilor 255A, Otopeni.

  • Harta
  • Vreme
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Municipiul Bucuresti


  1. Anonim 4 July, 2013

    Este un jeg ordinar waterpark-ul. M-am julit pe spate ingrozitor!!! Apa este foarte “clorata” de te ustura ochii si nasul… iar pretul mi se pare foarte foarte exagerat. NU mai calc pe acolo!

  2. Popa Gabriel 13 May, 2013

    Buna ziua.Locuitorii din zona de sud ,de ce nu se bucura si ei de un Aqua Park?Era in proiect un parc de acest gen,in Parcul Tineretului,dar beneficiarul a dat faliment,inainte sa se apuce de constructie.Este zona de sud a Bucurestiului,cea mai defavorizata?Am inteles ca dl.Negoita ar avea in proprietate teren in zona Metalurgiei-dr.Binelui(teren inca mai este mult de vanzare,proprietari sunt majoritatea batrani),s-a gandit dansul la un asemenea proiect in zona?