Strandul Tineretului


si-a propus sa vina in intampinarea unei probleme existente la nivel mondial: sedentarismul. Pentru a invinge aceasta problema care tinde sa aiba repercursiuni atat asupra fizicului cat si a psihicului uman, si-a propus sa ofere clientilor sai o forma de miscare alternativa, eficienta si distractiva In acelasi timp: inotul.

Preturi:
Luni pana Vineri: 20 de lei
Sambata si Duminica: 30 de lei

Program: 8:00 – 19:00.

Strandul Tineretului va pune la dispozitie doua modalitati de balaceala:
– Zona de cursuri de inot: disponibila pe baza de Incriere si destinata copiilor.
– Zona de agrement: deschisa publicului larg.

Zona de agrement:
Nimic nu este mai placut decat o balaceala in plina vara alaturi de prieteni sau familie. Zona de agrement a strandului Tineretului este destinata publicului larg oferind facilitati si servicii de maxima calitate.

Apa curata, vestiar, dusuri, relaxare si distractie high class, toate acestea doar pentru clientii nostri.

Cursuri de inot:
Statul indelungat in fata calculatorului si lipsa miscarii zilnice pot aduce prejudicii majore asupra sanatatii micutilor nostrii, adultii viitorului. Din acest motiv va propunem o solutie inovatoare de miscare si distractie pe placul celor mici: Cursurile de inot Strandul Tineretului.

Adresa: Strada Primo Nebiolo, numarul 1, Bucuresti.

 • Harta
 • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Municipiul Bucuresti


 1. admin 25 June, 2012

  Multumim pentru comentariu, prezentarea a fost preluata de pe internet si de la administratia strandului. Nu suntem responsabili pentru eventualele greseli.
  Scopul acestui website este sa avem date cat mai reale, iar cat timp comentariile sunt obiective le vom aproba.

 2. marian 24 June, 2012

  NU RECOMAND!
  Prezentarea este o minciuna,nu este nici macar un strand decent, ce sa mai vorbim de unul de lux. Ca sa-ti cumperi o bautura stai la cozi interminabile pentru ca nu exista decat un singur punct de vanzare,toaletele sunt absolut mizerabile, plaja de gazon este de fapt pamant amestecat cu mucuri de tigara din ziua precedenta si putina iarba si in cazul in care esti norocos si apuci sa mai inchiriezi o umbrela te costa 50 RON! Noi nu am venit cu bautura si mancarea de acasa drept urmare, o zi la acest strand infect ne-a costat peste 200 RON( 2 persoane).
  Tinand cont de experienta avuta, a doua oara nu mai calcam pragul acestui strand “renovat la standarde inalte”.
  PS: probabil comentariul meu nu va aparea din motive de “aprobare”