Aqualand Deva


Complexul pune la dispozitia vizitatorilor sai un numar de 7 bazine de agrement cu diferite suprafete si adancimi si o suprafata de 1500 mp cu sezlonguri si pardoseala incalzita pentru a crea efectul unei plaje. Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este intre 32 si 35° C.

Program:
- Luni: 14:00 – 22:00
- Marti – Vineri: 09:00 – 22:00
- Sambata, Duminica: 10:00 – 22:00

Preturi:
- Copii: 3 ore – 15 RON.
- Elevi / Studenti / Pensionari: 3 ore – 15 RON, 1 zi – 30 RON.
- Adulti: 3 ore – 20 RON, 1 zi – 40 RON.

Cei care isi iau bilet pt toata ziua (40 lei) au 10% reducere la restaurant.

In cadrul strandului exista 5 bazine: valuri, vartej, adulti, jacuzzi, copii.

Persoana de contact: Alina Covaci (0724 472 296)

Pentru mai multe informatii accesati: AquaLand Deva

 • Harta
 • Vreme
 • Bazine
 • Video

ViewWeather.com – World weather forecast | Deva

Bazinul cu valuri: Atractia principala a complexului este un bazin care creeaza o atmosfera de mare, cu valuri de 70 cm inaltime. Datorita adancimii treptate a bazinului, toata lumea, indiferent de varsta se poate simtii ca la mare timp de 15 minute la fiecare ora.

Bazinul vartej:“fluviul nebun” cum il numesc angajatii, este un bazin circular in care nu trebuie sa inoti, este suficient sa te lasi purtat in deplina siguranta de curentul de apa.

Bazine adulti: Distractia sau relaxarea continua si in cele doua bazine pentru adulti unde poti sa inoti, sa te relaxezi in paturile cu jeturi, sau daca ai curaj sa te dai in toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul cladirii.

Bazine Jacuzii: Pentru ca dupa o zi sau o saptamana de munca doresti sa te relaxezi, daca ne treci pragul vei descoperi cele doua bazine jacuzzi cu capacitate de15 persoane in care jeturile de apa iti vor oferi un masaj foarte reconfortant.

Bazin copii: Aqualand s-a gandit atat la cei mici cat si la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de varsta, se pot distra in bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor si alte modalitati creative de joaca.

Pentru a imbina distractia cu relaxarea, complexul Aqualand Deva pune la dispozitie 8 saune diferite. Fiecare sauna are un specific aparte si ofera clientilor diferite modalitati de relaxare si purificare a corpului.

Saune Infrarosu: In cadrul complexului exista 3 saune cu infrarosu. Sauna Infra-Aromoterapie in care poti experimenta efectele benefice ale uleiurilor esentiale. Sauna Infra-Meloterapie unde muzica perfect aleasa iti ofera sansa de a te detasa de stresul cotidian. Iar pentru un tratament al pielii deosebit incearca sursele de lumina din sauna Infra-Fototerapie.

Saune Finlandeze: Pentru ca la origine saunele au cultura Finlandeza ti-am pregatit doua saune proiectate de specialisti Finlandezi. Astfel vei descoperi toate elementele necesare unui tratament perfect de relaxare.

Alte Saune. In plus, in complexul Aqualand vei mai gasi o sauna turceasca, una suedeza si o grota salina construita cu blocuri de sare aduse din Himalaya.


 1. stefania 24 January, 2014

  Am fost de multe ori la Aqualand si mi-a placut , in urmatoarea saptamana vreau sa merg iar .

 2. stefan 12 September, 2013

  cine poate lua masuri deoarece maria are dreptate in ceea ce priveste costul intrarii la aqualend deva si noi avem bon fiscal de 155,0 roni ,3 ore pentru doi adulti si 5 copii cuprinsi intre virstele de 6 si 17 ani

 3. Rallu 10 September, 2013

  Existe multe nereguli incepand cu planul tarifar pana la regulile nerespectate de catre personal, si mai ales caracterul acestora si comportamentul neadecvat..in cadrul meseriei pe care o au acesti ar trebui sa fie mereu amabili si bine instruiti, dar aici se intampla tocmai pe dos. In legatura cu taxa de intrare e o mare minciuna..nici macar acum nu stiu exact care e adevaratul tarif. Cand am fost cu familia mi s-a luat 40 lei pt copii si 45 lei pt adulti..desi pe site scrie cu totul altceva..(30 lei copi si 40 adulti)

 4. maria........ 24 June, 2013

  BUNA ZIUA…SE POT STI EXACT TARIFELE DE INTRARE LA AQUALEND?????…DACASUNTE-TI MAI ATENTI ACOLO SE FAC NISTE NEREGULI CUMPLITE..PE FATA.!!..CU CEASURILE …CU VESTIARELE………SE INCASEAZA DUPA BUNUL PLAC …CAND 20 CAND 25 ..BA CHIAR SI 30 …..VA ROG SA LUATI MASURI…..!!