Parcul Balnear Toroc


O plajă de iarbă de 3.000 de metri pătraţi şi una de nisip de 4.000 de metri pătraţi îi aşteaptă pe turişti în Parcul Balnear toroc din Dej. Zona de agrement a fost amenajată în jurul lacului Toroc, la doar doi kilometri de centrul oraşului, iar lucrările au costat peste două milioane de euro. Parcul este situat pe locul unei vechi saline, cu apă şi aer bune pentru sănătate. Lacul Toroc, cu apă sărată, are o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi, dar turiştii au la dispoziţie şi o piscină cu apă dulce.

Program (sezon): 08:00 – 20:30 in fiecare LUNI:12:00 – 22:00.

Parcul balnear care are o suprafată totală de 40.000 de mp pătrati s-a inaugurat oficial în data de 15 mai 2010, langa Dej, si cuprinde terenuri sportive (tenis, fotbal), bazine pentru copii, bazine cu nămol, bazin acoperit si un bazin cu apă sarată (în suprafată de 1.600 mp). S-au dat în folosintă 2.200 mp pentru spatii comerciale (terase, restaurante) si s-au amenajat alei pietonale (250 de metri). Capacitatea interioară a bazei de agrement este de aproximativ 500 persoane.

Preturi:
– Parc balnear exterior tarife bilete: adulti - 6 RON; copii - 3 RON.
– Parc balnear interior: adulti – 8 lei; copii – 4 lei.

Tarife terenuri de sport minifotbal, baschet: 60 lei/ora.

Sezlong: 2 lei/zi.
Parcare: 2 lei/zi.

Adresa: Dej, Strada Mihai Viteazu, Nr. fn.

  • Harta
  • Vreme
  • Dotarii
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Dej

Posibilitate atractiva in special pentru cei cu afectiuni reumatice, locomotorii, afectiuni ale sistemului nervos periferic si ale aparatului genital feminin, dar si pentru relaxare si recreere. Apreciat chiar si inainte de amenajarea acestuia, vizitatorii sunt extreme de incantati sa petreaca timpul liber in acest complex, in primul rand, datorita multiplelor posibilitati de receere.

Pe langa inot in cele 2 bazine si in lacul natural de 1600 de mp, sau bronzat, pe plaja de nisip, pot practica diferite sporturi pe terenuri special amenajate, de baschet, volei, fotbal si tenis. Pe timpul iernii, exista un patinoar artificial, o piscina incalzita si acoperita, sauna, solare si chiar hidromasaj. Complexul beneficiaza de asemenea de terase, vestiare, dusuri si 100 de locuri de parcare amenajate.

O plajă de iarbă de 3.000 de metri pătraţi şi una de nisip de 4.000 de metri pătraţi îi aşteaptă pe turişti în Parcul Balnear Toroc din Dej. Zona de agrement a fost amenajată în jurul lacului Toroc, la doar doi kilometri de centrul oraşului Dej, iar lucrările au costat peste două milioane de euro. Parcul este situat pe locul unei vechi saline, cu apă şi aer bune pentru sănătate. Lacul Toroc, cu apă sărată, are o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi, dar turiştii au la dispoziţie şi o piscină cu apă dulce.