Strandul Drumul Taberei


are renumele de a avea cea mai curata apa dintre strandurile din Bucuresti – cert e ca tot timpul e rece. Dispune de trei bazine, doua pentru adulti si unul pentru copii. Puteti beneficia de facilitati precum plaja din gazon, bar, terasa, fast-food. Pentru copii, exista spatiu de joaca. sezlongurile si umbrelutele de stuf sunt gratis. Se organizeaza cursuri de inot.

Strandul are două bazine pentru adulţi şi unul pentru copii, bucureştenii au la dispoziţie un bar, o plajă din gazon, un fast-food, şezlonguri şi umbrele gratis. Copii pot găsi aici, pe lângă bălăceală, şi un loc de joacă.

Preturi:
Luni – Vineri: 20 de lei
Weekend: 30 de lei.
Copii până în zece ani au intrare gratuită.

Program: zilnic intre orele 08.00 şi 21.00.

Adresa: Aleea Drumul Taberei nr.115. Se poate ajunge la el cu masinile: 368, 268, 168, 105 si troleibuzele 71 si 69

  • Harta
  • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Municipiul Bucuresti


  1. Pamela 8 July, 2012

    Nu recomand acest strand, “gazon” pt ei inseamna probabil fire de iarba rasfirate si arse, intre bazine sunt balti de noroi, daca ai ghinionul sa nu gasesti sezlong liber ( cum am patit noi) nu te mai obosi sa intri, pt ca nu ai un petec de “gazon” curat unde sa iti intinzi un amarat de prosop. Super super aglomerat mizerabil, peste tot gunoaie aruncate pe jos, gasesti de la pahare de plastic pana la mancare, ambalaje aruncate pe jos in gama variata.Si pt toate astea sa dai 30 lei/persoana, mi se pare jenant.