Strandul Dambovita


Plaja nisip, sezlonguri, umbrelute, doua spatii de joaca pentru copii, mese tenis de masa, doua terenuri de fotbal, teren tenis de camp care poate fi inchiriat; nocturna, 3 bazine adulti, 2 bazine copii.

Preturi:
Luni – Vineri: 15 lei.
Sambata – Duminica: 15 lei.

Program:08.00 – 20.00.
Copiii cu vârsta până în şapte ani beneficiază de gratuitate la intrare.

Dotări: Plaja nisip, sezlonguri, umbrelute, spatii de joaca pentru copii, mese tenis de masa, doua terenuri de fotbal, teren tenis de camp care poate fi inchiriat; nocturna, 3 bazine adulti, 2 bazie copii.

Adresa: Şoseaua Virtuţii nr. 3, zona Crângaşi.

 • Harta
 • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Municipiul Bucuresti


 1. victor 24 July, 2013

  preturile nu sunt actualizate ,intrarea costa 15 lei in timpul saptamanii si nu 10 lei cat scrie pe site ,cand le-am spus celor de la casa de bilete de pret au spus ca nu sunt responsabili cu ce scrie pe site

 2. basti 8 September, 2012

  Sa inchis, pe cand se inchide????????

 3. q3423 26 June, 2012

  Dupa o prima vizita, conditiile mi s-au parut igienice si lumea destul de spalata (cu mici exceptii).

  Insa baietii cu tatuaje finute care administreaza locul au dat dovada de foarte multa „intelepciune”: pe data de 25 iunie 2012, intre 7 si 8 seara au batut cu bestialitate, in vazul tuturor, pe un amarat a carui vina principala e fost ca a venit singur la strand.

  Pentru ca a comentat ca i-au disparut tigarile (lucru foarte posibil sa fie adevarat), a fost pus pe jos si lovit cu picioarele de 5-6 baietasi, care apoi l-au tras mai in spate si l-au inconjurat. Radeau de el si ii mai ardeau cate una dupa ceafa in timp ce ala plangea si incerca sa se ridice, dar nu putea de groggy ce era.

  Reactia sefului in fata martorilor oripilati era ca l-a sunat „pe Bebe de la politie”, care nu mai venea odata. Intre timp, amaratul a mai incercat sa fuga o data si „s-a lovit de gard”, ocazie cu care i-a mai aparut o plaga in frunte.

  Cand au venit in sfarsit salvarea si politia, masculul alfa l-a intrebat pe politist cine i-a chemat. De fapt au venit pentru ca am sunat noi la 112.

  Imi pare rau ca nu am mai stat, insa costurile unei incurcaturi legale (si nu numai) cu fauna locala ni s-au parut prea mari. Culmea ar fi ca pe langa bataie (sper fara urmari prea grave) „Bebe” sa-i fi aplicat si o amenda contraventionala „idiotului”.

  Cel mai trist este ca majoritatea celor care au asistat la bataie au fost de o pasivitate cu care suntem prea familiari de la scenele cu hoti de buzunare care stalcesc victima in autobuz, samd. Suntem un popor de lasi.
  In fine, eu unul nu mai calc pe la Strandul Dambovita-Ciurel pana nu aud ca e pe maine mai bune.