Laguna Albastra


Complexul de Agrement reprezinta solutia completa in materie de agrement. Fie ca vreti sa inotati, sa va plimbati pe promenada, sa jucati fotbal, volei, tenis, sa pescuiti sau doar sa va bucurati de verdeata din natura, toate le gasiti doar in cadrul complexului din Fagaras.

Orar: 08:00 – 23:00 zilnic.

Preturi:
– Adulti: 20 RON.
– Copii: 15 RON.

Piscina, cu apa incalzita in permanenta la o temperatura constanta de 25 °C, are o suprafata de 2000 mp si se adreseaza tuturor categoriilor de amatori de distractii si relaxare, adancimea fiind de la 20 la 40 cm in cele trei bazine special destinate pentru copii iar pentru adulti exista bazinul mare cu o adancime incepand de la 80 cm pana la 190cm.

In cadrul complexului exista o instalatie de hidromasaj unde va puteti rasfata cu un cocktail servit direct de la barul acvatic situat in centrul bazinului cu scaune in apa.

Unul din cele 2000 de sezlong-uri accesorizate cu umbrele si masute te asteapta pentru a-ti definitiva bronzul, in timp ce autovehiculul sta parcat pe unul dintre cele 500 de locuri ale parcarii pazite pe toata durata programului.

Pretul pentru camparea cu rulota este de 30 lei/zi/rulota, pret care include si accesul cu autovehiculul in incinta bazei de agrement, precum si accesul la energie electrica si alte utilitati. Pretul pentru camparea cu cortul pretul este de 10 lei / persoana. Pentru pescuit intr-unul din cele 3 lacuri de agrement se percepe o taxa de 10 lei / zi.

Deasemenea complexul mai ofera:
Bazinul Complexului de Agrement Laguna Albastra este compus din 4 piscine incalzite care impreuna au forma unei inimi. Temperature apei este de 25 *C iar adancime bazinelor variaza intre 20 si 180 de centimetrii.
– Din acest an, ai un motiv in plus sa vii la Complexul Laguna Albastra, vei putea sa aluneci prin tobogane, sa inoti in bazinul semi-olimpic si sa iti exersezi sariturile la trambulina. Aici poti sa te relaxezi in piscina si sa prinzi bronzul pe care ti-l doresti, iar daca ai prea multa energie o poti consuma jucand fotbal sau volei in spatiul special amenajat. Programul de functionare al toboganelor este 10:00 – 12:00; 13:00 – 15:00; 16:00 – 18:00.
Barul acvatic din centrul piscinei combina racoarea apei din bazin cu cocktail-uri savuroase si cele mai frumoase femei care defileaza in jur.
- Pizza & Fast Food: Pentru o gustare, pentru o pauza intre o activitate si alta dar si pentru un pranz copios, bucataria Laguna Albastra ofera sandwich-uri, mititei, pizza pe vatra, bauturi alcoolice si nealcoolice, cocktail-uri si multe alte bunatati pe care le puteti gusta stand asezati la umbra unei ample terase.
Terasa: capacitate de 200 de locuri unde se poate servi o gustare sau un pranz copios oferit de bucataria Laguna Albastra.
Pentru mai multe informatii accesati: Complexul Laguna Albastra

Localizare
Complexul de Agrement Laguna Albastra este situat la intrarea in Municipiul Fagaras, pe Drumul National numarul 1, la intrarea dinspre Brasov.

 • Harta
 • Vreme
 • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Colonia Fagaras

 1. Vlad 31 August, 2012

  Cant de adanc este bazinul semi-olimpic?

 2. Ciobanu Daniel 26 July, 2012

  Buna ziua, complexul Laguna Albastra este foarte frumos ! Sunt din Iasi si as vrea sa ajung acolo pe 1 august, din experienta dumneavoastra ce imi puteti spune, o sa gasesc unul-doua locuri in camping ? . Multumesc frumos !

 3. admin 18 June, 2012

  Da, am actualizat si orarul. Multumim pentru observatie.

 4. Andrei 17 June, 2012

  Este deschis in fiecare zi ?

 5. Diana 17 May, 2012

  Nu trebuie ratat asa ceva!!!!

 6. admin 17 May, 2012

  In cadrul complexului exista si nocturna pana la ora 23:00.

 7. sebi 17 May, 2012

  frumoase imagini ,noaptea functioneza?