Baile Figa


Complexul Balnear Baile Figa este una dintre cele mai noi statiuni deschise in Romania. Piscina exterioara si cea din interior, sezlongurile inmbietoare, terenurile de tenis si fotbal, spatiile de joaca pentru copii, dar si cele cateva iazuri fac parte din “oferta” cu care Băile Figa îşi aşteaptă turiştii în fiecare zi.

Preturi:
– Luni – Joi: 5 RON (Taxa include si intrarea in pavilion – bazin interior).
– Vineri – Duminica: 10 RON (5 lei intrarea in statiune + 5 lei intrarea in pavilion. Intrarea in pavilion este optionala).

Program: 10:00 – 20:00.

Statiunea se intinde pe 15ha si este asesata intr-o depresiune inconjurata de paduri, la doar 3 km de orasul Beclean. La Baile Figa vei gasi un loc perfect de relaxarea, amenajarea spatiilor verzi find realizata in acest scop. Complexul Balnear Baile Figa este si o oaza de sanatate avand in vedere ca proprietatiile apei sarate si a namolului sunt asemanatoare cu cele de la Techirgiol.

Pentru mai multe informatii accesati: Baile Figa

Localizare
Adresa: De la Bistriţa până la Beclean mergeţi cu maşina pe DN 17, iar drumul dintre Beclean şi Băile Figa îl parcurgeţi în mai puţin de 5 de minute (cu masina). De pe DN 17 intraţi pe DJ 32 (drum astfaltat si foarte bun).

  • Harta
  • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Zlatna