Strandul Termal Madaras


din judetul Bihor detine 3 bazine si se afla la trei km de orasul Salonta este unul cu apa termala foarte cochet si curat.

1 mai – 1 octombrie

Preturi:
– Adulti: 10 lei.
– Copii: 5 lei.

Program: 08:00 – 22:00.

Aici aveti ocazia de a petrece clipe placute descoperind un strand cu apa termala cochet, curat (inclusiv toaletele si cabinele pentru schimbat). Strandul are mai multe bazine bine ingrijite printre care:
– unul cu apa termala la aprox. 70 de grade celsius pentru tratament;
– unul pentru copii cu adancime de 50 de cm;
– si un bazin mare cu apa mai adanca cu temperatura numai buna pentru balaceala.

In strand sunt multi pomi asa ca nici in zilele toride nu lipseste umbra si se poate intinde patura pe iarba de sub pomi. Exista si un teren de sport pentru amatori de tenis cu piciorul sau volei. In incinta strandului se pot servi bauturi reci si masa.

Strandul ofera si posibilitate de camping cu 15 ron/zi precum si cazare in camere cu aer conditionat si acces la bucatarie la 60 ron.

Localizare
Strand termal este situat in localitatea Madaras, pe Strada Principala, nr 366. Pe sensul de mers arad – oradea la iesirea din salonta dupa vreo 3 km se face un drum la stanga care duce la strandul termal.

 • Harta
 • Vreme


ViewWeather.com – World weather forecast | Madaras

 1. ZIMBRU LUMINITA 27 August, 2012

  sunt client fidel al strandului din Madaras,dar m-ar interesa cat costa cazarea pentru doua persoane si cum pot sa fac o rezervare pentru perioada 5-8 septembrie 2012,noi fiind din judetul Arad.Va multumesc.

 2. admin 6 July, 2012

  Numarul de telefon de la administratia strandului este: 0746 183 424

 3. sas flavius 5 July, 2012

  M-ar interesa un numar de telefon daca se poate.multumesc