Strand Neptun


Strandul Neptun din Arad este locul preferat de toti cei care doresc putina racorire in zilele calduroase de vara. Accesul la Strand se poate face pietonal dar si cu masina. Daca doriti sa ajungeti la strand pe jos, recomandam podul de pontoane din zona primariei. In cazul in care doriti sa ajungeti la strand cu masina, va trebui sa traversati raul Mures pe podul Decebal.

Tarife Arad: 10 lei / persoana / zi.

Orar: 09 – 21.

Ştrandul este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de aproape 40 de hectare de verdeaţă. Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare.

Servicii:
– tobogan acvatic, locuri pentru joacă, peste 300 de căsuţe de camping.
– peste 100 baruri, terase, berarii, restaurante, discoteci, pizza, jocuri, cluburi de calculatoare, Internet-cafe-uri.
– doua solare pentru nudişti, douã terenuri de tenis cu zgurã, doua terenuri de volei, pistã şi trambuline roller-skates, teren pentru minifotbal cu instalaţie nocturnã şi 1.500 de cabine.

Parcarea are 200 de locuri.

  • Harta
  • Vreme
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Arad

  1. Luka 26 April, 2013

    Informațiile legată de servicii sunt… neactualizate, să zicem. Zona bazinelor e super, dar din zona teraselor a rămas cam ceea ce se vede în articolul următor: http://doarluka.wordpress.com/2012/05/30/arad-strandul-neptun/

  2. mihai 26 June, 2012

    Imi puteti da mai multe detalii despre strand deoarece am auzit ca foarte multe dintre terase, restaurente sunt in ruina. Multumesc