Strand Terasa Viilor – Schit


In cadrul strandului de la Schit, cum obisnuiesc albaiulieni sa il numeasca exista 2 bazine. Unul pentru adulti cu o adancime de 2.10m , iar unul pentru copii cu o adancime de 50 cm. In incinta complexului exista un bar unde se pot servi bauturi racoritoare sau alcolice si deasemenea mici doar sambata si duminica.

Orar: 09-21 in fiecare zi.

Preturi: 1,5 lei / student, 3 lei / adult.

Zona de agrement „Schit“ din Alba Iulia va avea cinci bazine de înot, dintre care unul de relaxare echipat cu instalaţii pentru masaj şi unul de agrement cu topogan şi curenţi de apă. Încalzirea apei pentru duşuri şi grupuri sanitare ar urma să se facă cu ajutorul panourilor solare.

În procent de 90 la sută, lucrările vor incepe vara aceasta. Cel mai probabil vor fi realizate de un investitor privat. Dacă se încep lucrările în vară, ştrandul nu va fi funcţional. Decât să se păstreze în stadiul actual, mai bine să fie modernizat şi să fie închis în acest sezon.

In proiect este inclusă şi construirea unui corp de intrare care să cuprindă în aripa dinspre ştrand garderoba, grupurile sanitare, duşuri, un cabinet medical, cabina de bilete şi un depozit pentru mobilierul de agrement, având deasupra o terasă acoperită. În aripa dinspre parc va fi alimentaţia publică de tip fast-food, o cofetărie cu terasă. Intrarea în ştrand va fi marcată printr-un turn, care va avea la etaj o terasă belvedere cu bar.

Modernizarea zonei de agrement de la Schit presupune şi amenajarea parcului din imediata apropiere a bazinelor de înot. Aleile, locul de joacă pentru copii, zona meselor pentru picnic, toate sunt incluse în procesul de transformare. Intrarea în zona de agrement se face de pe strada Francisca, unde sunt prevăzute 104 locuri de parcare şi suporturi pentru biciclete.

  • Harta
  • Vreme

ViewWeather.com – World weather forecast | Alba Iulia