Golf Club Paul Tomita

Singurul teren cu 18 găuri din România este cel al Clubului de Golf „Paul Tomiţa“ de la Pianu de Jos, judeţul Alba. Este unicul teren din ţară omologat la standarde europene.

Clubul de Golf Paul Tomita, a fost infiintat in 1995 in Alba Iulia, din pasiunea si bunavointa catorva oameni vizionari, care au investit in cele 70 de hectare de teren langa satul Pianu de Jos si au inceput amenajarea terenului de golf, sustinuti doar de dragostea lor pentru jocul de golf.

In urmatorii ani, Clubul de golf a investit in amenajarea celor 2 km de drum care leaga terenul de satul din vale, si a achizitionat echipamente si utilaje specializate pentru intretinerea terenului. Din punct de vedere administrativ, Clubul de Golf a reusit sa construiasca o echipa puternica, instruita, capabila sa asigure o mentenanta corecta terenului de golf, dar si o coordonare perfecta in organizarea cupelor si a competitiilor de golf.

Ca piatra de temelie si in inima acestui Club de Golf sta unul dintre cei mai mari jucatori de golf din Romania, si de asemenea un om extraordinar – Paul Tomita.

Pentru mai multe informatii accesati: Golf Club Paul Tomita si Hotel Golf Club

Localizare
Adresa: Pianu de Jos, Alba Iulia, jud. ALBA

  • Harta
  • Vreme
  • Video


ViewWeather.com – World weather forecast | Judetul Alba