Complexul turistic Salonti – Drasov

Data Deschiderii: 01.05.2013

- Neoficial -

Complexul turistic cuprinde două piscine cu apă sărată, trei terase, un restaurant, o pensiune cu 15 camere, terenuri de tenis şi fotbal. Pe teritoriul localităţii au fost identificate în urmă cu mulţi ani izvoare cu apă sărată. Investiţia cuprinde şi un bazin cu apă dulce.

Preturi:
- Luni – Vineri: 15 RON.
- Sambata – Duminica: 20 RON.
Șezlong gratuit.

Program: 08:00 – 20:00

Complexul se întinde pe 26 de hectare şi va cuprinde, în final, şi trei lacuri pentru pescari amatori precum şi alte dotări turistice. Complexul în care s-au investit aproape 2 milioane de euro mai cuprinde o pensiune cu 15 camere, un restaurant cu multe specialități românești și trei terase. Urmează să fie finalizate și terenurile de tenis și fotbal precum si cele trei lacuri unde pasionații de pescuit își vor putea încerca îndemânarea.

Localizare
Satul Draşov este parte componentă a comunei Şpring şi este situate la limita dintre judeţele Alba şi Sibiu, lângă DN1, Sebeş – Sibiu. Din Alba Iulia, distanţa este de aproximativ 30 de kilometri.

 • Harta
 • Vreme

ViewWeather.com – World weather forecast | Drasov

 1. Criss 24 June, 2014

  Buna ziua! Stie cineva daca strandul Drasov este deschis? Am auzit ca a fost incendiu!

 2. Andreea 14 August, 2012

  Buna. Dilema mea este de ce daca exista o pensiune acolo nu se gasesc date de contact pt. cazare???? Am si eu nevoie de un nr. de tel. si nu am de unde sa-l gasesc ….. Ma poate ajuta si pe mine cineva??

 3. cristi 5 August, 2012

  buna ziua puteti sa im lasati un NR de tel si mie de cazare

 4. eduard 13 July, 2012

  buna ziua.imi puteti oferi date de contact ale complexului turistic pt cazare?

 5. Mihaela 12 July, 2012

  Imi puteti oferi date de contact ale complexului turistic pentru cazare?
  Mulumesc!